inloggen

OVER ONS

In 2015 besloot Ronald Suer om een administratiekantoor op te richten dat zich met name richt op zzp’ers en freelancers. Daarvoor werkte Ronald jarenlang als zzp’er in de financiële sector. Daar merkte hij dat zzp’ers het meestal niet leuk vinden om hun administratie bij te houden. Veel zzp’ers hebben daarom geen goed inzicht in hun financiën en administratie en dat kan tot problemen leiden. Daarom richtte hij Ronald Reken op. Want terwijl de meeste mensen het voeren van administratie een saaie klus vinden, vindt Ronald het zowaar leuk om te doen!

Ons doel is om jou werk en zorgen af te nemen, zodat je je kan richten op de dingen die jíj leuk vindt om te doen: het runnen van je eigen onderneming. We voeren je administratie op gedegen wijze en verzorgen je belastingaangiftes. Ook zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen die van belang zijn voor zzp’ers. Maar Ronald Reken is er ook voor stichtingen, bv’s en voor particulieren die hun belastingzaken niet zelf willen regelen.

Kortom: als je vragen hebt kan je altijd bij Ronald Reken terecht. Maar als je je het liefst zo min mogelijk met je administratie bezighoudt, zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt bijgehouden, zodat jij er geen omkijken naar hebt!